Samen eten verbindt, ook op afstand
Dit jaar vindt de 4e editie van het Lelystad Sponsordiner plaats op een wel heel unieke locatie: namelijk bij jou thuis. Deze bijzondere periode vraagt om aanpassingen. Daarom dineert ondernemend Lelystad op 10 december op afstand met elkaar tijdens een online diner. Thuis uit eten en toch samen genieten. Juist in deze tijd is het belangrijk om in contact te blijven, ook al is online. Speciaal voor het diner wordt er, onder de begeleiding van Boerkok Gerhard Flantua, een Lelystad Dinerbox samengesteld met een kant-en-klaar driegangendiner dat je thuis in een handomdraai op tafel zet.
Een maatschappelijke en culinaire belevenis. Proef de smaak van Lelystad dit jaar bij jou thuis mét live kookshow. Speciaal voor het diner wordt er, onder de begeleiding van Boerkok Gerhard Flantua, een Lelystad dinerbox samengesteld met een kant-en-klaar driegangendiner dat je thuis in een handomdraai op tafel zet.
Donderdag 10 december – vanaf 17:30
Locatie: thuis
Kaarten zijn te koop voor €50,- p.p. (driegangen verrassingsdiner plus online event)
Bestel nu kaarten via: info@lelystadseuitdaging.nl
Het Eetbare Landschap
Alle gerechten worden bereid met producten van de Lelystadse Boer. Ieder gerecht vertelt een maatschappelijk verhaal en wordt met passie bereid door creatieve Lelystadse chef-koks. De chef-koks werken samen met de leerlingen van het praktijkonderwijs de Steiger, medewerkers van Concern voor Werk en de Penitentiaire Inrichting Lelystad. Dit is voor hen een fantastische ervaring en draagt bij aan hun opleiding. De leerlingen leren de fijne kneepjes van het vak van onze lokale chef-koks, die hun talent geheel belangeloos inzetten.
Zo geven we eten meer betekenis en dragen we bij aan een mooiere samenleving! Samen met het bedrijfsleven, boeren, onderwijs en burgers.