Verras je vader met een onvergetelijke Vaderdag op een Zeilschip! Combineer de Nationale Oldtimerdag met een onvergetelijke zeilbelevenis. Leuk voor jong en oud!

Speciale Vaderdag prijs:

€ 30,- p.p.(inclusief welkomstdrankje)
Kinderen t/m 3 jaar gratis.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar ontvangen 50% korting.

Opstap / vaartijden:

11.00 tot 12.30 uur
13.00 tot 14.30 uur
15.00 tot 16.30 uur

Programma:
Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen door de crew met een welkomstdrankje. Na een korte kennismaking incl. veiligheidsbriefing gaan de trossen los. Gezamenlijk met actieve mensen hijsen we de zeilen en met de passieve meezeilers zetten we de koers waar de wind ons brengt. Uiteraard is het mogelijk voor iedereen om achter het roer te staan.Tijdens deze dag zijn er diverse snacks en broodjes verkrijgbaar. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, geen nood: het zeilschip is veilig, groot, stabiel en van binnen luxe ingericht, zodat u zich ook benedendeks niet hoeft te vervelen en dit maakt deze vroegere VOC beleving juist nog bijzonderder.
Optioneel ter afsluiting:

BBQ on Deck
Er worden meer dan 20.000 bezoekers verwacht en de plaatselijke horeca zal overvol raken. Reserveren is dan ook niet meer mogelijk. Speciaal voor deelnemers en bezoekers organiseren wij een uitgebreide ‘Barbecue on deck’ met verschillende vleessoorten, heerlijke versgemaakte salades, ambachtelijke broden en een gratis consumptie. Kosten voor deze heerlijke barbecue bedragen €25,- per persoon (Kinderen t/m 3 jaar gratis en kinderen 4 – 12 jaar 50% korting).

Men kan van 17:00 tot 19:00 uur onbeperkt genieten.