Sinterklaas legt zijn grote boek altijd in een kluis, zodat Sinterklaas en de Pieten het grote boek niet kwijt kunnen maken. Dat is tenslotte al vaker gebeurd…

Grapjes Piet is de code kwijt geraakt en niemand weet de code meer. De code kan alleen ontdekt worden door, in de stad, te speuren naar vragen en opdrachten. Tussen de vragen en opdrachten vinden jullie hopelijk de juiste code op om de kluis weer te openen voordat Sinterklaas het er achter komt.

Neem zelf een (spring) touw en pen met papier mee. Deze hebben jullie nodig bij de speurtocht. En wat eten en drinken natuurlijk.

Wat kan ik verwachten?
Onze speurtochten zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke speurtocht. Door middel van video’s, foto’s, opdrachten die jullie moeten uitvoeren of vragen, maken we onze speurtochten tot een ware Sinterklas beleving voor deze doelgroep. Bij elke icoontje krijg je dus één van deze opdrachten in je scherm. Bij een enkele een filmpje van Grapjes Piet die jullie wat wilt vertellen.

– Tijdsduur +/- 1,5 uur.
– Vragen beantwoorden
– Foto’s en filmpjes maken onderweg
– Diverse spellen onderweg (bijvoorbeeld memory) – Leuk voor deelnemers van +/- 4 t/m +/- 10 jaar – Na bestelling kan je een bedankje-gedichtje downloaden. Deze kan je in
brievenbus doen als je terug komt van de speurtocht (wedden dat ze
verrast zijn!)
– Je kan zelf natuurlijk ook nog een kleine verrassing toevoegen bij dit
bedankje in de brievenbus: bijvoorbeeld een chocoladeletter.