De voorstelling “Nu even niet / Nu even wel” beleeft deze zomer haar reprise en wel op 6, 7 en 8 september bij Boer kok, de Stadsboerderij van Lelystad aan de Meerkoetenweg. De voorstelling is wederom onderdeel van fundraisingacties van het Roparunteamlelystad. Een aantal spelers zijn nauw bij dit team betrokken en hopen hiermee de stichting Roparun te kunnen ondersteunen.

De voorstelling, geschreven door Maria Goos is een samenvoeging van twee korte toneelstukken: ’Nu even niet’ en ‘Nu even wel’ en speelt zich af in een restaurant. In 2013 is het met veel succes opgevoerd in Theater Posa, dat tijdelijk was omgebouwd tot pop-up restaurant.

‘Nu even niet’ gaat over vier vrienden, waarvan een aan kanker overlijdt. ‘Nu even wel’ speelt een jaar later en gaat over de vrouw van de overleden vriend en zijn minnares. In de voorstelling zijn de scènes uit de twee stukken in elkaar verweven. Gaandeweg wordt duidelijk wat er zich heeft afgespeeld en hoe een ieder met de ontstane situatie omgaat.

Voor de voorstelling wordt de Stadsboerderij zo omgebouwd dat het publiek zich midden in het stuk waant en betrokken raakt met de personages. Boerkok zorgt tussendoor voor een voortreffelijke maaltijd (vegetarisch/dieet wensen zijn mogelijk) met streekproducten en zal zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Tijdens de maaltijd en als onderdeel van de voorstelling zal Jan Kreuter zorgen voor de muzikale omlijsting.

In totaal zijn er voor de diners 160 (80 per avond) en voor de high-tea 80 plaatsen beschikbaar. Een dinerkaart gaat EUR 50,- kosten, incl. 1 consumptie
en een kaart voor de high-tea EUR 30,-, uiteraard inclusief koffie/thee.

Bestellen kan eenvoudig via: http://roparunteamlelystad.nl/activiteiten/benefietvoorstelling-theatergroep-droog