“Ik denk dat de partners verbaasd zullen staan van wat er op tafel getoverd wordt”, vertelt restauranteigenaar en
initiatiefnemer Marc Hooijer. “Juist door het gezamenlijk klaar te maken, wordt koken leuk. Wellicht worden de leerlingen nog besmet met het kookvirus, dat is altijd handig. In een professionele keuken koken de real chefs met uitsluitend verse producten en geven zo een ander dimensie aan uit eten gaan. Onze chef-kok is ontzettend enthousiast en heeft ruime ervaring in het geven van kook clinics, zowel aan volwassenen als aan kinderen. ”. Dit initiatief is ook ontzettend leuk, voor een stukje teambuilding.

Real chefs arrangement

Een real chefs arrangement begint om 14 uur. De koks in spe bespreken het menu met de chef-kok en starten met het maken van een professionele mise en place, het voorbereiden van de gerechten. Daarna dekken ze gezamenlijk de tafels en bereiden het restaurant voor op de komst van hun gasten. Vanaf 17.30 zijn partners en familieleden welkom voor een aperitief en het vijfgangendiner. De real chefs eten zelf mee, maar bereiden steeds tussentijds de volgende gang. 

Over Grand Café Twist

Grand Café Twist is een uniek restaurant in Lelystad Haven met een fascinerend uitzicht op de jachthaven en het
Markermeer. De wereldse keuken biedt een uitgebreid palet aan gerechten, waaronder de inmiddels bekende poke bowls en sharing dinners. Grand Café Twist maakt gebruik van zoveel mogelijk verse ingrediënten, waardoor uit eten een pure smaakbeleving wordt. Grand Café Twist is gevestigd aan de Oostvaardersdijk 57 in Lelystad (voormalig Dijkhuisje in Lelystad-haven) en is van woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 -  22.00 uur.