Zeil gezellig mee de zonsondergang tegemoet.

Dit romantisch zeilschip is dé plek voor een ontspannen en onvergetelijk avondje uit.
Al meerdere jaren varen singles mee op dit prachtige zeilschip.

Welkom aan boord namens de schipper met een welkomst drankje en deze keer als extraatje een lekkere tosti. Na het palaver gaan omstreeks 19.30 uur de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode lounge kussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen. Geniet van mooie verlichting / muziek en een gezellige avond uit…. en wie weet ontmoet je wel de ware!

Overigens heb je voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Gedurende de avond serveert de crew wat borrelhapjes. De koffie/thee en smaakjes water zijn onbeperkt inbegrepen. Overige drankjes en hapjes of wat te eten bestel je tegen contante of pin betaling.

Leuke tip!
Kom als deelnemer van te voren shoppen met de speciale VIP-pas voor de Batavia Stad outlet. Hiermee ontvang je op exclusieve wijze 10 % extra korting op al je aankopen.

Locatie: Bataviahaven te Lelystad
Tijd: van 19:30 uur tot 23:00 uur (vanaf 19:00 uur aan boord)
Prijs: incl. koffie/thee/water, een welkomstdrankje met deze keer als extraatje een tosti en wat hapjes en gezelligheid.
Doelgroep: vanaf 35 jaar

Boek dit evenement via Go-Out en zie wie er allemaal meegaan. Het evenement vindt plaats vanaf 15 pers.