vind vrijwilligers

Vind makkelijk vrijwilligers voor uw evenement!

U heeft zich bij Evenementen Coördinatie Lelystad aangemeld voor de vergunning van uw evenement. Graag helpt ECL u in contact te komen met vrijwilligers die u in kunt zetten op uw evenement. Vrijwilligers zorgen voor extra ogen en handjes die u waarschijnlijk goed kunt gebruiken. Welzijn Lelystad werft vrijwilligers. U kunt kosteloos een vacature op hun website plaatsen en een oproep doen voor vrijwilligers voor uw evenement. Hoe doet u dat?

Vacaturebeheer vrijwilligersorganisaties
Via de website van Welzijn Lelystad kunt u zelf vacatures plaatsen en beheren. U kunt uw organisatie aanmelden via de link: http://www.swofficeonline.nl/ModuleVVB/VacatureBeheer/?knr=FF93C18E8BD7&module=vvb.
Nadat uw organisatie is goedgekeurd door de Vrijwilligerscentrale ontvangt  u een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Wanneer deze gegevens niet bekend zijn, kunt u contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale: tel. 0320-707159.

Inloggen

  • Ga naar www.welzijnlelystad.nl
  • Klik op vrijwilligerscentrale  vacaturebank
  • Klik op bekijk hier de online vacaturebank vrijwilligerswerk
  • Rechts klikt u op ‘inloggen vacatureaanbieder’
  • U kunt nu inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft gekregen.

Nieuwe vacature aanmaken
Om een nieuwe vacature aan te maken klikt u rechts op ‘vacature toevoegen’. U kunt nu zelf een vacaturetekst schrijven. Vul de velden a.u.b. zo volledig en uitgebreid mogelijk in. Bijvoorbeeld:
Werkzaamheden: ‘We zoeken iemand die tijdens het evenement in de horeca mee wil werken”.

Vacatures beheren
Onder ‘mijn vacatures’ kunt u zien welke vacatures op dat moment in ons bestand staan.
Rechts in uw scherm ziet u ‘met status’, wanneer u hier op klikt kunt u de status van de desbetreffende vacature zien.

  • Beschikbaar     =     Zichtbaar op de website
  • Gereserveerd     =     Er is een match gemaakt, maar deze persoon is nog niet officiee gestart. De vacature is dan niet zichtbaar op de website.
  • Gesloten     =     We zijn niet meer op zoek naar een vrijwilliger voor deze vacature.
  • De vacature is dan niet meer zichtbaar op de website.
  • Wanneer u een bestaande vacature wilt aanpassen, dan kan dat ook. U klikt op de vacature en komt in het scherm waar u de vacaturetekst kunt aanpassen, hier kunt u ook de status van de vacature aanpassen. Sla dit altijd op!

Vacature mutaties
Gewijzigde en nieuwe vacatures worden niet direct zichtbaar in de online vacaturebank. De consulenten van de Vrijwilligerscentrale controleren eerst elke mutatie-aanvraag en moeten deze goedkeuren voordat deze op de website zichtbaar is. Een overzicht van alle mutaties, en of deze goedgekeurd zijn, vindt u terug in 'vacature mutaties'.

Gratis vrijwilligersverzekering!
De gemeente Lelystad heeft voor alle in Lelystad werkzame vrijwilligers (vrijwillige brandweer en politiemedewerkers uitgezonderd) die onverplicht en onbetaald werken, een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer Achmea. Registratie van vrijwilligers en administratie zijn niet nodig. Dus iedere vrijwilliger, actief in de gemeente of actief voor een organisatie uit de gemeente, is verzekerd! De polis dekt o.a.: ongevallen- en persoonlijke eigendommen, aansprakelijkheid (ook voor bestuurders, rechtspersonen), verkeersaansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekering. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Lelystad:
http://www.lelystad.nl/4/wmo/s-Vrijwilligerswerk---mantelzorg/Vrijwilligers/Vrijwilligersverzekering.html?highlight=vrijwilligersverzekering. Meer informatie over de vrijwilligersverzekering is op te vragen bij mevrouw M. Christiaans van de gemeente Lelystad, tel. 14 0320.

Wij wensen u veel succes met het vinden van de juiste vrijwilligers. En wij wensen u uiteraard een succesvol evenement toe!

Evenementen Coördinatie Lelystad en Welzijn Lelystad