Evenementen

van woensdag 15 november tot vrijdag 15 november

Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter organiseert Kubus “Lelystad vol muziek”. Dit is een introductie cursus van 20 muzieklessen voor elk kind dat graag wil musiceren en nog niet gelijk een instrument wil kopen of privé les wil organiseren. “Lelystad vol muziek” start op 15 november.

van zaterdag 13 januari tot zaterdag 9 juni

‘Zingen In Lelystad’ is een uniek zangevenement waarbij iedereen welkom is. Zingen In Lelystad is een zogenaamd inloopkoor waarvan je geen lid hoeft te worden. Je betaalt alleen wanneer je komt. Toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel POP nummer staan op het repertoire. Er wordt zowel eenstemmig als meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan.

van woensdag 7 februari tot maandag 30 april

Lelycentre: Tot 30 april kunt u in de gezellige ambiance van lunchroom Harrels aan de Weversstraat, naast verrukkelijk eten en drinken, ook visueel genieten van kleurrijke doeken van Jan-Albert Ernsten.

van zondag 18 maart tot zondag 11 november

De Ned. Ovalracing Vereniging (NOV) organiseert 8 keer per jaar autospeedway wedstrijden op het Midland Circuit. Speciaal aan de autospeedway/ovalracing is dat de snelste coureur achteraan moet starten; dus er zijn vanaf ronde 1 veel inhaal acties, dit staat garant voor spektakel. De volgende categorieën komen elke wedstrijd aan bod: Juniorklasse, Rodeoklasse, Midland Hotrodklasse, BMW 325i klasse, Stockcar F2, Stockcar F1 en zijn er incidenteel gastklasse.

van zondag 25 maart tot zondag 30 december

\nIedere laatste zondag van de maand is dit een terugkerend evenement. \nVan 14:00 tot 17:00 kunt u verschillende kunstuitingen bekijken . \nToegang is gratis .\nIn de Hanzeborg ( Plein 201) hebben een aantal kunstenaars hun werk uitgestald.\nO.a. Marjan van der Pijl , Corrie de Vos , Laura Mijnheer, Ina de Munnik , Petra Denninghoff, Helen Emo en Pohluma Jansen.\nU kunt bij hen o.a. schilderijen , sieraden en beeldhouwwerk bewonderen.

van zondag 1 april tot donderdag 31 mei

Nelleke van Leeuwen en Gerda Jansen-Kroon exposeren samen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad\n\nIn de maanden april en mei zijn er maar liefst twee exposanten te bewonderen in de expositieruimte van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad: Nelleke van Leeuwen en Gerda Jansen-Kroon. Jansen-Kroon schildert vooral landschappen, bloemen, portretten en stillevens. Van Leeuwen vindt haar inspiratie in het dierenrijk, inheemse volkeren en klassieke schoonheden. De expositie is gratis tijdens openingstijden te bezichtigen in de activiteitenruimte op de tweede verdieping van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. \n

van vrijdag 6 april tot vrijdag 29 juni

Na het succes van de Kajuit Sessies vorig jaar (ze waren allemaal uitverkocht) gaan Poppodium Underground en Batavialand in 2018 door met deze bijzondere akoestische concerten in de kajuit van VOC-schip Batavia. Het zijn zeer intieme optredens van kwaliteitsartiesten op een zeer bijzondere en exclusieve plek: per optreden is er slechts plek voor 25 bezoekers. Inmiddels staan er drie Kajuit Sessies op de agenda en alle drie waren ze binnen twee dagen uitverkocht. Maar voor de mensen die het niet is gelukt een ticket te bemachtigen is er hoop. Er zullen binnenkort nieuwe Kajuit Sessies aangekon

van zondag 8 april tot zondag 7 oktober

Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!. Een super leuke ‘educatieve’ belevenis voor jong en oud.

van zaterdag 14 april tot zaterdag 5 mei

Dit jaar zal alweer de vierde editie plaatsvinden van de Tulpenroute Flevoland (www.tulpenrouteflevoland.nl) hierbij kunt u wederom weer genieten van de prachtige kleurenvelden in de Flevopolder. En wat is er nou nog leuker dan de route per auto of fiets te doen? Juist ja, een heerlijk tochtje op een van onze retroscooters. Heerlijk met de haren in de wind genieten van al het moois wat onze boeren hebben geplant.

Getoond 0–10 van 81123456789