Evenementen

van woensdag 15 november tot vrijdag 15 november

Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter organiseert Kubus “Lelystad vol muziek”. Dit is een introductie cursus van 20 muzieklessen voor elk kind dat graag wil musiceren en nog niet gelijk een instrument wil kopen of privé les wil organiseren. “Lelystad vol muziek” start op 15 november.

van zondag 18 maart tot zondag 11 november

De Ned. Ovalracing Vereniging (NOV) organiseert 8 keer per jaar autospeedway wedstrijden op het Midland Circuit. Speciaal aan de autospeedway/ovalracing is dat de snelste coureur achteraan moet starten; dus er zijn vanaf ronde 1 veel inhaal acties, dit staat garant voor spektakel. De volgende categorieën komen elke wedstrijd aan bod: Juniorklasse, Rodeoklasse, Midland Hotrodklasse, BMW 325i klasse, Stockcar F2, Stockcar F1 en zijn er incidenteel gastklasse.

van zondag 25 maart tot zondag 30 december

\nIedere laatste zondag van de maand is dit een terugkerend evenement. \nVan 14:00 tot 17:00 kunt u verschillende kunstuitingen bekijken . \nToegang is gratis .\nIn de Hanzeborg ( Plein 201) hebben een aantal kunstenaars hun werk uitgestald.\nO.a. Marjan van der Pijl , Corrie de Vos , Laura Mijnheer, Ina de Munnik , Petra Denninghoff, Helen Emo en Pohluma Jansen.\nU kunt bij hen o.a. schilderijen , sieraden en beeldhouwwerk bewonderen.

van zondag 8 april tot zondag 7 oktober

Doe een stap terug in de tijd en ervaar op een comfortabele en luxe manier in de sfeer van toen met het comfort van nu het zeilen uit de Gouden Eeuw!. Een super leuke ‘educatieve’ belevenis voor jong en oud.

van zondag 27 mei tot zondag 30 september

Wist u dat in Flevoland maar liefst zeven monumentale landschapskunstwerken van internationaal gerenommeerde kunstenaars liggen? En wilt u ze een keer in het echt bezoeken? Ga dan mee met de Dagtocht Land Art!

van vrijdag 1 juni tot vrijdag 7 september

Zeil mee op brigantijn Bounty de zonsondergang tegemoet samen met andere singles.
Aan boord word je verwelkomt door de schipper met een drankje. Rond 20.30 gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang, help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

van zaterdag 2 juni tot zondag 28 oktober

Ook in dit jaar worden weer veel nieuwe kofferbakmarkten gehouden op de Agorahof en op het Palazzo met telkens weer veel gevulde kofferbakken. De Kofferbakmarkt in Lelystad is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. En telkens weer met nieuwe verkopers die zich aanmelden uit het hele land. “Ze komen echt overal vandaan. Je merkt dat de kofferbakmarkt ongelooflijk populair is. En vanuit de kofferbak verkopen en vooral ook leuke spullen tegenkomen ‘tussen kunst en kitsch’ blijft een grappig gebeuren”; aldus Peter Rijsenbrij,

van maandag 2 juli tot zondag 29 juli

De mooie kleuren en liefdevolle gezichten stralen u tegemoet.

van zaterdag 7 juli tot zondag 2 september

Met de komst van de nieuwe tentoonstellingen ‘De werkkamer van dr. ir. Cornelis Lely’ en de Flevowand, valt er deze zomer veel te ontdekken in Batavialand. Door het doen van leuke spannende en extra activiteiten kunnen gezinnen met kinderen kennis maken met alles wat Batavialand te bieden heeft.

Getoond 0–10 van 52123456