Evenementen

van woensdag 20 september tot zaterdag 31 maart

De expositie in de Hanzeborg, met werken van Monica Maat op Plein 201, is onlangs verwisseld. In de grote zaal hangen nu geometrische werken op doek, die ook tentoongesteld zijn in het kader van de viering van 100 jaar \'De Stijl. \n

van zondag 24 september tot zondag 27 mei

Voor jonge kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. En wat is er leuker dan daar samen van genieten? Naast het dagelijkse Ouder & Kind zwemmen organiseert Sportbedrijf Lelystad daarom ook maandelijks een Ouder & Kind instuif in zwembad De Koploper. Speciaal voor jonge kinderen van 1 t/m 4 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s). De eerstvolgende Ouder & Kind instuif is op zondag 24 september van 10.00 tot 12.00 uur.

van woensdag 15 november tot vrijdag 15 november

Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter organiseert Kubus “Lelystad vol muziek”. Dit is een introductie cursus van 20 muzieklessen voor elk kind dat graag wil musiceren en nog niet gelijk een instrument wil kopen of privé les wil organiseren. “Lelystad vol muziek” start op 15 november.

van vrijdag 8 december tot donderdag 8 februari

Vanaf 8 december exposeert Aly van Bokhorst twee maanden in de activiteitenruimte op de tweede verdieping van de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. De expositie toont werken met als verbindend thema 50 jaar Lelystad en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

van vrijdag 5 januari tot woensdag 7 februari

Een groot aantal leden van de Vereniging Lelystads Amateur Kunstenaars hebben het afgelopen jaar weer meegedaan aan de kettingschilderkunst. Uitgangspunt is een foto, die als inspiratie voor de eerste deelnemer geldt. Die maakt naar aanleiding hiervan een schilderij of ets en stuurt een foto van dit kunstwerk door naar nummer twee en dit herhaalt zich diverse keren.

van zaterdag 13 januari tot zaterdag 9 juni

‘Zingen In Lelystad’ is een uniek zangevenement waarbij iedereen welkom is. Zingen In Lelystad is een zogenaamd inloopkoor waarvan je geen lid hoeft te worden. Je betaalt alleen wanneer je komt. Toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel POP nummer staan op het repertoire. Er wordt zowel eenstemmig als meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan.

van zaterdag 13 januari tot vrijdag 16 februari

Beeldend kunstenares Joke Ziekenoppasser exposeert van 10 januari t/m 16 februari 2018 met een aantal werken in Agora. De expositie, genaamd ‘DE VOORDRACHT’, is een samenwerking tussen Agora en Kunstenaars Vereniging Flevoland (KVF). Agora zal in de toekomst vaker fotografen en/of kunstenaars een podium geven om te exposeren in het theater.

van Vandaag tot zondag 28 januari

Nana’s zijn vrolijke expressieve vrouwenbeeldjes in heldere kleuren. Wij maken de Nana’s van een houtpulp en daarna kunnen ze worden beschilderd.

zondag 21 januari

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers.

Getoond 0–10 van 59123456