Evenementen

van woensdag 15 november tot vrijdag 15 november

Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen. In de Voorstraat, de Kempenaar en de Botter organiseert Kubus “Lelystad vol muziek”. Dit is een introductie cursus van 20 muzieklessen voor elk kind dat graag wil musiceren en nog niet gelijk een instrument wil kopen of privé les wil organiseren. “Lelystad vol muziek” start op 15 november.

van maandag 3 september tot zondag 14 juli

Sport en bewegen is gezond en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom organiseren de sportwijkwerkers van Sportbedrijf Lelystad leuke sport- en beweegactiviteiten in verschillende wijken in Lelystad. Voor een klein bedrag kan jong en oud meedoen aan bijvoorbeeld peutersport, boksen of zaalvoetbal. Deze wekelijkse activiteiten zijn onlangs weer van start gegaan.

van dinsdag 4 september tot zaterdag 13 juli

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Lelystad Scholierensport, een sportkennismakingsprogramma voor peuters, kleuters, leerlingen van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Lelystad. Het aanbod aan activiteiten is ook dit jaar groot en divers: van yoga tot golf en van gitaarles tot zelfverdediging. Op de nieuwe website www.scholierensport.nl is het hele aanbod te bekijken en kunnen leerlingen zich inschrijven voor een onbeperkt aantal activiteiten.

van zaterdag 8 september tot zaterdag 15 juni

‘Zingen In Lelystad’ is een inloopkoor waar iedereen welkom is, een evenement waarbij veel zingen centraal staat. Een zangfeestjes dus. De muziek die wordt gezongen bestaat uit toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel POP nummer. Er wordt zowel eenstemmig als meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan. Zingen In Lelystad is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te worden, maar betaalt alleen als je komt.

van maandag 1 oktober tot dinsdag 1 oktober

Grand Café Twist verzorgt deze winter kooklessen voor volwassenen die niet of nauwelijks kunnen koken. Op diverse woensdag- of zondagavonden koken volwassenen onder leiding van een chef-kok een vijfgangendiner voor hun partners en familieleden. Kent u iemand die niet kan koken of niet zo van koken houdt? Geef hem of haar dan op voor het real chefs arrangement in Grand Café Twist en laat ze in dit unieke restaurant in Lelystad Haven de kookkunst onder de knie krijgen. Terwijl de koks hun best doen in de keuken, kunnen partners en familieleden genieten van de gezellige sfeer en het schitterende

van maandag 26 november tot maandag 1 juli

Een nieuwe activiteit in Kubus Lelystad, speciaal voor mensen van 65 jaar en ouder: Creatief Smullen. Met een lichte maaltijd en een lekker drankje geniet je van een onverwacht programma. Een charmante Kubus- gastheer of -gastvrouw zorgt ervoor dat je je als gast op je gemak voelt.

van maandag 26 november tot maandag 1 juli

Een nieuwe activiteit in Kubus Lelystad, speciaal voor mensen van 65 jaar en ouder: Creatief Smullen. Met een lichte maaltijd en een lekker drankje geniet je van een onverwacht programma. Een charmante Kubus- gastheer of -gastvrouw zorgt ervoor dat je je als gast op je gemak voelt.

van dinsdag 29 januari tot dinsdag 9 april

Het Voice Company Koor onder leiding van Robert Bakker heeft het plan opgevat om het stuk “Jesus Christ Superstar” als koorproject uit te brengen.\nDe rockopera van componist Andrew Lloyd Webber werd verfilmd en was te zien als musical. Bakker heeft er nu een koorconcert van gemaakt, ondersteund door drie jonge, net afgestudeerde zangsolisten.

van woensdag 13 februari tot woensdag 20 maart

Op woensdagmiddag 13 februari kan jong en oud vanaf 10 jaar een workshop Pentekeningen volgen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Kunstenaar Floor Koedam geeft de workshop; hij exposeert in februari en maart in de bibliotheek met zijn eigen pentekeningen en heeft veel ervaring. De workshop duurt van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Kaarten zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Op woensdagmiddag 20 maart is er nog een herkansing voor liefhebbers die op 13 februari niet kunnen.

Getoond 0–10 van 641234567