Evenementen

maandag 21 januari

Sportbedrijf Lelystad organiseert op maandag 21 januari 2019 het Sportcafé. Dit is een informele en informatieve netwerkbijeenkomst voor partners, sportbestuurders, sportvrijwilligers en sportorganisaties in Lelystad.

dinsdag 22 januari

Op 22 januari om 19.45 uur, vertoont Filmtheater Lelystad de film ‘Becoming Astrid’ in Agora.

vrijdag 25 januari

Theatergroep Droog! is inmiddels bij velen bekend van eerdere producties zoals ‘Hemel op Aarde’, ‘Augustus in de Polder’, ‘Feest’, ‘Caravaggio’, ‘De Goede Dood’ en ‘Nu even wel/Nu even niet’.\nDeze theatergroep trekt met hun voorstellingen altijd volle zalen, maar op 30 november zijn ze een nieuw zijpad ingeslagen. Namelijk improvisatie-theater in de stijl van ‘De Vloer Op’.

zaterdag 26 januari

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Hajé restaurant Natuurpark haar deuren. Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen de locatie komen bezichtigen.

donderdag 31 januari

Ook in 2019 organiseert FlevoMeer Bibliotheek weer de Jaarlijkse Gedichtenwedstrijd en de pauze wordt er dit jaar één om nooit te vergeten: Lévi Weemoedt komt naar FlevoMeer Bibliotheek Lelystad! Deze geliefde Nederlandse dichter komt de deelnemers en het publiek tijdens het juryberaad vermaken met zijn poëzie. Hij zal maar liefst een uur vertellen en voordragen. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op donderdagavond 31 januari. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de wedstrijd? Stuur dan voor 25 januari een gedicht met als thema Vrijheid in.