Evenementen

van dinsdag 29 januari tot dinsdag 9 april

Het Voice Company Koor onder leiding van Robert Bakker heeft het plan opgevat om het stuk “Jesus Christ Superstar” als koorproject uit te brengen.\nDe rockopera van componist Andrew Lloyd Webber werd verfilmd en was te zien als musical. Bakker heeft er nu een koorconcert van gemaakt, ondersteund door drie jonge, net afgestudeerde zangsolisten.

van woensdag 13 februari tot woensdag 20 maart

Op woensdagmiddag 13 februari kan jong en oud vanaf 10 jaar een workshop Pentekeningen volgen bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Kunstenaar Floor Koedam geeft de workshop; hij exposeert in februari en maart in de bibliotheek met zijn eigen pentekeningen en heeft veel ervaring. De workshop duurt van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Kaarten zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Op woensdagmiddag 20 maart is er nog een herkansing voor liefhebbers die op 13 februari niet kunnen.

van dinsdag 26 februari tot dinsdag 26 maart

Expositie Kinderkunst: SURREALISME: DROOM OF WERKELIJKHEID\nDe kinderen hebben zich onder leiding van Kubusdocente Monica Staples laten inspireren door de fantasiewereld van beroemde surrealisten.\n

van woensdag 27 februari tot dinsdag 26 maart

Expositie De Zoete Inval \nDiverse gastexposanten op de tweede etage. Ingrid Charlotte van der Haar is de eerste exposant die we hier mogen noemen. Andere kunstenaars sluiten later aan, onder de titel \'De Zoete Inval\'.

van zaterdag 9 maart tot zaterdag 9 november

Ontdek alles over de uil bij Buitencentrum Oostvaardersplassen. Na het uitpluizen van een uilenbal neemt de gids je mee voor een avondwandeling door het Hollandse Hout. Wie weet hoor je de mysterieuze roep van een uil... Geschikt voor jong én oud!

woensdag 20 maart

Sax & piano avond
Op woensdag 20 maart verzorgen Kubusdocenten David Cristóbal Litago en Lucia Cornelje samen met hun leerlingen een voorspeelavond in de theaterzaal van Kubus.

woensdag 20 maart

LAKSHMI is een groot talent.

donderdag 21 maart

Een doe-tentoonstelling over vrede, democratie en burgerschap. Over grote thema’s als conflicten, macht en democratie, maar gaandeweg ontdekken bezoekers dat de tentoonstelling over hen zelf gaat. Over hun eigen idealen, hoop, waarden, houding en gedrag.

donderdag 21 maart

Het schrikbeeld van Orwells ‘1984’ is nu de verontrustende realiteit.

zaterdag 23 maart

Hello It’s Me’ door The ADELE Project is een muzikale theatershow met een geweldige lichtshow,